Alavalikko

Esteettinen hammashoito

Esteettiset ratkaisut ovat normaalia tämän päivän hammashoitoa. Meidän täytyy enää aniharvoin joustaa estetiikasta toimivuuden puolesta.

Materiaalirepertuaarimme kasvaa koko ajan. Ennen meillä oli selkeitä materiaaliluokkia. Nyt apujoukkomme kehittelevät yhdistelmämateriaaleja ja meidän tulee vain pysyä perässä. Muovi on pitkään ollut ykkösvaihtoehto perinteisiksi käyville amalgaamitäytteille. Nyt keraamiset täytteet ovat osoittautuneet paitsi pitkäikäisemmiksi niin myös kauniimmiksi. Kädenvääntöä tästä voidaan käydä jos puhutaan pienemmistä ja puhtaasti etualueiden paikoista. Silloin muovi pitää osittain vielä pintansa. Nyt on kehitelty ”muoviton muovimateriaali”, jota keksijänsä haluavat kutsua keraamisiksi paikoiksi. Hammaslääkärit ovat toistaiseksi kutsuneet keraamisiksi täytteiksi suun ulkopuolella valmistettuja, homogeenisestä posliini palasta 3D jyrsittyä tai käsin kerrostettua posliini täytettä. 3D printatut materiaalit ovat myös tulossa kovaa vauhtia…

Muuta esteettistä hoitoamme ovat mm. tehovalkaisu, kotivalkaisu, posliinikuoret, kruunut, sillat, värinsä pitävät posliini- ja muovitäytteet ja hammaskorut.

Anna meidän auttaa ammattitaidollamme.